OPSÆTNING AF TAPET | TAPETSERING

Opsætning af tapet spiller en vigtig rolle, når rummets rette stil og stemning skal skabes. Men det kan også være en vanskelig opgave at få tapetet til at sidde lige, som det skal. Tapetsering kræver lang tid, og finføling med tingene.

 

Tapetarbejde af højeste kvalitet 

Vi har uddannede tapetsører tilknyttet firmaet. Vi løser alle opgaver lige fra Rutex og vinyler til importerede specialtapeter, såsom stof og mønstret tapet. Vi giver dig en garanti for at tingene bliver på væggen og ser godt ud. Vi ligger i Vordingborg, men vi servicere hele Sydsjælland.

 

Opsætning af tapet af professionelle tapetsører

Hos malerfirma Rasmussen har vi nogle af Danmarks dygtigste tapetsører – hvis vi selv skal sige det. Vi er stolte af at vores tapetsører både har den relevante uddannelse indenfor tapetsering, men også mange års erfaring med opsætning af tapet på alle typer af vægge.

Uanset, hvor du har købt dit tapet, eller om du ønsker at blive rådført i tapeter, så kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig.

Et tapet kan være alfa og omega i et rum og skabe en hyggelig stemning og atmosfære. Tapeter kan give det sidste finish og touch af personlighed på eksempelvis et børneværelse, i en entré, stue eller soveværelse. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Vi vil til enhver tid anbefale, at du kontakter os inden du kaster dig ud i projektet selv. Vi har gode og fair tapetpriser til både store og små rum.

Undgå at spilde din tid med uheldige forsøg og ødelagte vægge.

 

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

 

Kontakt os på telefon: 40 75 18 07 eller benyt vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på opsætning af tapet.

Se også vores ydelser inden for malerarbejde.