Malerarbejde

Professionelt malerfirma i Næstved

PROFESSIONELT MALERFIRMA i NÆSTVED

Har du brug for en professionelt maler i Næstved og omegn? Det kan være at du har manglet tiden til at få malet og du ønsker at få en professionelt resultat. Måske har du stuk, som kræver en professionel maler, for ikke at ødelægge kanterne? Måske har væggene behov for en frisk maling, nyt tapet eller en gulvafslibning i forbindelse med at du skal flytte. Uanset, hvilket behov, som du har, er du kommet til det helt rigtig sted! Malermester Rasmussen klarer det hele for dig.

Kontakt din malermester i Næstved

Få et uforpligtende tilbud på tlf. 40 75 18 07 – Måske er det slet ikke så dyrt, som du går og tror…
Malerfirmaet Maler Rasmussen ligger i Vordingborg, men vi servicere hele Sydsjælland, herunder malerarbejde i Næstved og omegn, hvor vi er kendt i det lokale område.
Vi er omfattet af Danske Malermesters garantiordning.

Alt malerarbejde udføres.

Et malerfirma i Næstved, som du kan stole på

I vores malerfirma får du kompetent rådgivning med fra dygtige malersvende, som har mange års erfaring i malebranchen. Vi rådgiver dig i både farver, materialer og æstetik i rummet. Uanset, hvilken farve eller nuance du ønsker, kan du være sikker på at du er i gode hænder hos os.

Hos os får du bl.a.:

  • Høj faglighed indenfor farve, nuancer, materiale
  • Effektive malersvende, som arbejder hurtigt, men aldrig går på kompromis med kvalitet og æstetik
  • Grundighed
  • Høj service
  • Vi kommer selvfølgelig til tiden
  • Vi rydder op efter os selv

Alt du skal gøre er, at læne dig tilbage og se dine vægge, dit hus eller andet blive forvandlet og skinne flot på ny med de valgte farver efter eget ønske. Vi udfører alt lige fra tapetarbejde, opsætning af tapet og malearbejde af enhver art til både private kunder og erhvervskunder.
Der er ingen opgave, som er for lille eller for stor til os, og vi har mange års erfaring med både nye og gamle bevaringsværdige bygninger. Vi kan også guide dig i forskellige farvekoder og lysfald, så du får præcis det rum og den udstråling du ønsker.

Opsætning af tapet i Næstved og omegn.

At sætte eget tapet op kan hurtigt blive en uoverskuelig affære. Det er tidskrævende, besværligt og der skal sandsynligvis mange forsøg til før mønstret passer nøjagtigt. Vi vil til enhver tid anbefale, at du får en professionel malesvend på sagen. Vi har mange års erfaring med tapetopsætning, vi kender til væggens struktur og tapetet bør afmåles og vurderes før man går i gang. Med et professionelt malerfirma i Næstved sidder dit tapet lige i skabet efter første forsøg, og du undgår ridser og skæve vinkler –  eller tapet, som falder af og bobler.

Lad os hjælpe dig, så du får præcis det rum og det look du ønsker.

 

Din lokalkendte maler i Næstved

Ønsker du malersvende, der er specialiseret i malerfagets nyeste teknikker? Malersvende der både går op i håndværket og har æstetisk sans og forståelse?
Hvis du kan svare ja og ja, til ovenstående, så er du havnet det helt rette sted! Vi har flere års erfaring med både store og små maleopgaver for private og erhverv. Vi kan være behjælpelige til alle overfalde og give dig kompetent rådgivning ift. hvilke farver, som passer til den udstråling du ønsker i rummet. Tøv ikke med kan kontakte os, vi står klar til at hjælpe!

Ønsker du kompetent rådgivning og nye farver, så tøv ikke med at kontakte os! Vi hjælper også med malerarbejde i Vordingborg og kører også gerne til Nykøbing Falster for malerarbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Du kan komme i kontakt med os ved at ringe, skrive en mail eller udfylde formularen til højre hvorefter vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

40 75 18 07
jakob@maler-rasmussen.dk

 

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skriv til os

40 75 18 07