MALERFIRMA VORDINGBORG, NÆSTVED OG OMEGN

Hos Malerfirma Rasmussen er det målsætningen at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og samtidig sørge for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Vi lægger derfor vægt på: Faste priser og tider, som holder. Udførligt skriftligt tilbud, så du har noget at holde dig til.

Vi er et malerfirma beliggende i Vordingborg, men leder du efter et malerfirma i Næstved og omegn, kører vi naturligvis ud. Tøv ikke med at tage kontakt uanset, hvor på Sjælland opgaven befinder sig.

Vi har gode malepriser og du kan være helt sikker på, at vi har et godt tilbud til netop din maleopgave, eller opsætning af tapet.

 

Vi maler i Næstved og omegn

Uanset, hvor på Sjælland du befinder dig, så kan vi hjælpe dig med dit malearbejde. Få dit hjem til at stråle af nye farver og nuancer og få kompetent rådgivning af malerfirmaet Rasmussen, som har mange års erfaring med maleopgaver og tapetsering. Vi er stolte af at have de dygtigste malesvende og tapetsører i vores team med lange maleuddannelser bag sig. Du kan være tryg og sikker på, at vi kender vores håndværk til fingerspidserne, hvor vi benytter den nyeste viden og teknikker indenfor malefaget.

Trænger dit hus, din ejendom, din lejlighed eller noget helt fjerde til en opfriskning af nye farver eller tapet? Lad dit malefirma klare opgaven, så du undgår at fumle med det selv.

 

Malerarbejde af erfaren malemester

Hos malerfirmaet Rasmussen har vi dygtige, veluddannede og kvalificerede malersvende. Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi gør vores bedste for at give vores kunder et upåklageligt stykke håndværk – hver gang!

Vi er kendt i hele Vordingborg, Næstved, Præstø, Faxe og omegn for at udføre et sublimt stykke arbejde med høj kundetilfredshed, hvor kunderne kommer igen.

Leder du efter et malefirma Næstved og omegn, hvor rådgivning, service og det maletekniske er på et højt niveau, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

 

Kvalitets tapetarbejde af professionelle tapetsører

Leder du efter et malerfirma Næstved og omegn, hvor man også kan varetage tapetsering og opsætning af tapet, så er du landet det rigtige sted.

Kontakt Malermester Rasmussen på telefon: 40 75 18 07 eller benyt vores kontaktformular, og få et uforpligtende tilbud på maleropgaver, opsætning af tapet eller andet malerarbejde.