Malerarbejde

Designspartel

Drømmer du om en farvet væg, som står ud i rummet blandt rummets andre tre vægge? Så kan det være, at du skal afprøve en spartelvæg med Designspartel, der giver flotte nuancer i farven og kan skabe et helt unikt udtryk i hjemmet.

Professionel udført spartelarbejde

Hos Malerfirma E&J Rasmussen udfører vi professionel spartling af væg, gipsvæg, fliser, gulve og fliser til vådrum mv.

Vi benytter Kaos Designspartel, som er et microcement, der er op til fire gange stærkere i tryk- og trækstyrke end andre mærker på markedet. Du kan være sikker på, at du får et materiale i høj kvalitet, der er langtidsholdbart samt udført professionelt. Designspartel hæfter også på svære underlag som træ, beton og lakerede overflader.

Mange muligheder med Designspartel

Vi tilbyder flere forskellige spartelfarver, der kan skabe mange udtryk, alt efter det look, du ønsker. Med Designspartel er der mange tænkelige muligheder for at skabe det perfekte udtryk i dit hjem. Uanset hvilket udseende du ønsker, kan vi hjælpe dig med at realisere det med vores professionelle designspartelarbejde.

Spartling af fliser på badeværelse

Ønsker du at give badeværelset et løft, så kan der tilføres spartel på fliserne i badeværelset.

Når det kommer til vådrumsspartel er det udviklet til at forhindre, at fugt trænger ind i væggen. Derudover er det vigtigt at væggen stadig kan ånde, efter at fliserne er blevet spartlet. Spartelvægge og -gulve skal opbygges, så de kan modstå en direkte vandpåvirkning, hvorfor vi kun arbejder med professionelle materialer.

Maler i Næstved

Professionelt udført spartel til erhverv og privat

Hos Malerfirma E&J Rasmussen udfører vi gerne både mindre og større spartelopgaver, uanset om det er til erhverv eller privat. Vi har kun dygtige og punktlige malere, som sætter en ære i at levere et kvalitetsarbejde. Med os som dit malerfirma er du sikker på et langtidsholdbart resultat. Vi holder til i Vordingborg, men vi udfører arbejde på hele Sjælland.

Ønsker du at høre mere om mulighederne for Designspartel?

Så er du velkommen til at ringe til os på 40 75 18 07 eller benytte vores kontaktformularog få et uforpligtende tilbud.

Vi udfører også tapetarbejde, hvis du ønsker andre muligheder for at transformere dit hjem.

Få et uforpligtende tilbud

Du kan komme i kontakt med os ved at ringe, skrive en mail eller udfylde formularen til højre hvorefter vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

40 75 18 07
jakob@maler-rasmussen.dk

 

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skriv til os

40 75 18 07