Professionelt malerfirma i Sydsjælland

Har du brug for en professionel maler i Sydsjælland? Hos E&J Rasmussen er du sikker på et resultat med detaljerne for øje, som dit foretrukne malerfirma!

Har du travlt og mangler en malermester til at forvandle dine rum eller give din facade nyt liv? Er du usikker på, hvilken maling der passer bedst til din facade, eller har du brug for tapet eller gulvafslibning i forbindelse med en flytning? Uanset dit behov, er du kommet til det rette sted. Malermester Rasmussen er din pålidelige partner for flere typer af professionelle maleropgaver i Sydsjælland.

Kontakt din malermester i dag

Få et uforpligtende tilbud på tlf. 40 75 18 07 – Måske er det slet ikke så dyrt, som du går og tror…
Malerfirmaet Maler Rasmussen ligger i Vordingborg, men vi servicere hele Sydsjælland, hvor vi har en bred erfaring i hele området.
Vi er omfattet af Danske Malermesters garantiordning.

Alt malerarbejde udføres.

 

Et malerfirma du trygt ved i hele Sydsjælland

I vores malerfirma får du kompetent rådgivning med fra dygtige malersvende, som har mange års erfaring i malebranchen. Vi rådgiver dig i både farver, materialer og æstetik i rummet.
Uanset, hvilken farve eller nuance du ønsker, kan du være sikker på at du er i gode hænder hos os.

Hos os får du bl.a.:

  • Høj faglighed indenfor farve, nuancer, materiale
  • Effektive malersvende, som arbejder hurtigt, men aldrig går på kompromis med kvalitet og æstetik
  • Grundighed
  • Høj service
  • Vi kommer selvfølgelig til tiden
  • Vi rydder op efter os selv

Alt du skal gøre er, at læne dig tilbage og se dine vægge, dit hus eller andet blive forvandlet og skinne flot på ny med de valgte farver efter eget ønske. Vi udfører alt lige fra tapetarbejde, opsætning af tapet og malearbejde af enhver art til både private kunder og erhvervskunder. Der er ingen opgave, som er for lille eller for stor til os, og vi har mange års erfaring med både nye og gamle bevaringsværdige bygninger. Vi kan også guide dig i forskellige farvekoder og lysfald, så du får præcis det rum og den udstråling du ønsker.

Opsætning af tapet

At sætte eget tapet op kan hurtigt blive en uoverskuelig affære. Det er tidskrævende, besværligt og der skal sandsynligvis mange forsøg til før mønstret passer nøjagtigt. Vi vil til enhver tid anbefale, at du får en professionel malesvend på sagen. Vi har mange års erfaring med tapetopsætning, vi kender til væggens struktur og tapetet bør afmåles og vurderes før man går i gang. Med et professionelt malerfirma sidder dit tapet lige i skabet efter første forsøg, og du undgår ridser og skæve vinkler –  eller tapet, som falder af og bobler.

Lad os hjælpe dig, så du får præcis det rum og det look du ønsker.

 

Din lokalkendte maler i Sydsjælland

Ønsker du malersvende, der er specialiseret i malerfagets nyeste teknikker? Malersvende der både går op i håndværket og har æstetisk sans og forståelse? Hvis du kan svare ja og ja, til ovenstående, så er du havnet det helt rette sted! Vi har flere års erfaring med både store og små maleopgaver for private og erhverv. Vi kan være behjælpelige til alle overfalde og give dig kompetent rådgivning ift. hvilke farver, som passer til den udstråling du ønsker i rummet. Tøv ikke med kan kontakte os, vi står klar til at hjælpe!

Ønsker du kompetent rådgivning og nye farver, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er lokalkendte i hele Sydsjælland. Derfor tilbyder vi også malerarbejde i Vordingborg samt malerarbejde i Næstved og kører også gerne til Nykøbing Falster for malerarbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Du kan komme i kontakt med os ved at ringe, skrive en mail eller udfylde formularen til højre hvorefter vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

40 75 18 07
jakob@maler-rasmussen.dk

 

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skriv til os

40 75 18 07