Designspartel

Professionel udført spartelarbejde

Drømmer du om en farvet væg, som står ud i rummet blandt rummets andre 3 vægge? Så kan det være, at du skal afprøve en spartelvæg, der giver flotte nuancer i farven og kan skabe et helt unikt udtryk i hjemmet.
Hos Malerfirma E&J Rasmussen udfører vi professionelt spartling af væg, gipsvæg, fliser, gulve og fliser til vådrum mv. Vi benytter Kaos Designspartel, som er et microcement, der er op til 4x stærkere i tryk og træk test, end andre mærker på markedet.

Derfor kan du være sikker på, at du får et materiale i højt kvalitet, der er landtidsholdbart samt er udført professionelt! Designspartel hæfter sig også på svære underlag, hvilket kan være træ, beton og lakerede overfalder. Vi tilbyder flere forskellige spartelfarver, der kan skabe mange udtryk, alt efter det look, som du ønsker. Derfor er der med spartel, kort sagt flere tænkelige muligheder.

Spartling af fliser på badeværelse

Ønsker du at give badeværelset et løft, så kan der tilføres spartel på fliserne i badeværelset.

Når det kommer til vådrumsspartel er det udviklet til at forhindre, at fugt trænger ind i væggen. Derudover er det vigtigt at væggen stadig kan ånde, efter at fliserne er blevet spartlet. Spartelvægge og -gulve skal opbygges, så de kan modstå en direkte vandpåvirkning, hvorfor vi kun arbejder med professionelle materialer.

Professionelt udført spartel til erhverv og privat

Hos Malerfirma E&J Rasmussen udfører vi gerne både mindre og større spatelopgaver uanset om det er til erhverv eller privat. Vi har kun dygtige og punktlige malere, som sætter en stor ære i at levere et højt kvalitetsarbejde. Med os, som dit malerfirma, er du sikker på et langtidsholdbart resultat. Vi holder til i Vordingborg, men vi kan udføre arbejde på hele Sjælland.

Ønsker du at høre mere omkring mulighederne for spartel? Så er du mere end velkommen til at ringe til os på: 40 75 18 07 eller benytte vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud.

Vi udføre også tapetarbejde, hvis du ønsker andre muligheder for at transformere dit hjem

Få et uforpligtende tilbud

Du kan komme i kontakt med os ved at ringe, skrive en mail eller udfylde formularen til højre hvorefter vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

40 75 18 07
jakob@maler-rasmussen.dk

 

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skriv til os

40 75 18 07